Siirry sisältöön

Palvelut

LSH-Group Oy tekee kodin ovi- ja ikkunaremontit Kuopiossa ja Pohjois-Savossa yli 15 vuoden kokemuksella

Tilaa meiltä laadukkaat kotimaiset Oulux-ikkunat remontin yhteydessä!

Uutena palveluna nyt myös omakoti ja asunto-osakeyhtiöiden ikkunoiden ja ovien huoltopalvelu.

Tarjoamme Oulux-ikkunat ja -ovet valmiiksi asennettuina Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella. Tarjoamme puusepän ammattitaidon sinulle, kun haluat remontoida kotiasi kotimaisia Oulux-laatutuotteita hyödyntäen. Me viemme myös vanhat ovet ja ikkunat pois ja kierrätämme ne. Hoidamme kaiken tarvittavan remontointiin sinun puolestasi, juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Meiltä tilatuista töistä voit myös hakea kotitalousvähennystä, ja palveluillemme on tarjolla OP:n rahoitus.

Tilaa siis laadukkaat Oulux-ikkunat ja -ovet! Voit pyytää tarjouksen ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen!

Ovet ja ikkunat suomalaiseen makuun

Oulux Ovet ja Ikkunat Oy on kotimainen, perinteisiä puusepäntaitoja kunnioittava oululainen yritys. Me LSH-Groupilla edustamme Ouluxin ikkunoita ja ovia ja asennamme ne asiakkaan kotiin valmiiksi, vieden samalla vanhat ikkunat ja ovet pois. Oulux-ikkunoissa pääset valitsemaan neljän tyylikkään suomalaiseen sääolosuhteisiin sopivien vaihtoehdon välillä.

Ikkunat kestävät käyttöä: Oulux-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu, ja Oulux-ovilla on 15 vuoden suoranapysymistakuu. Tutustu ikkunoihin tarkemmin Ouluxin sivuilla ja ota yhteyttä meihin pyytääksesi tarjous!

Lue lisää Ouluxin sivuilta

Muista myös kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksellä saat pienennettyä ulkopuolisella palveluntuottajalla teetettyjen töiden työkustannuksia, kun tilaat remonttitöitä omaan kotiisi, vapaa-ajan asuntoosi tai vanhempiesi tai isovanhempiesi kotiin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja samasta taloudesta maksimissaan kaksi henkilöä voi hakea vähennystä. Voit helposti hyödyntää verovähennystä tilatessasi meiltä ikkuna- ja oviremontit. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta!

  • Ikkunoiden ja ovien huoltolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimitamme laadukkaat ja Suomen olosuhteisiin suunnitellut Oulux-ikkunat ja -ovet Kuopioon ja muualle Pohjois-Savoon!

Ota yhteyttä